Handikappet

Vi i NR1 Trafikkskole i Porsgrunn har spesialisert seg på opplæring av bilførere med funksjonsnedsettelser, blant annet gjennom kurs ved ATL og Nord Universitetet. Vår skolebil er godt utstyrt for opplæring av bilførere med funksjonsnedsettelser, bilen er utstyrt med rattkule med a-funksjoner og venstregass. Vi tar også opplæring i din egen bil, og er fleksible og møter deg der du bor.

I tillegg har vi skaffet oss mye kunnskap om forskjellige typer kjøreutstyr, som blir montert i spesialtilpasset bil for personer med funksjonsnedsettelse. Dette kan være forskjellige typer håndbetjening, elektronisk joystick (to- eller fireveis), samt ekstraspeil som kan være nødvendig. For å lese mer om spesialtilpasset bil for personer med funksjonsnedsettelse, besøk nettsiden til Handicare Norge.

Kontakt oss for mer informasjon og om du har spørsmål, du finner også mer informasjon på Ergostart.no. For søknad om støtte til spesialtilpasset bil, så har Sunnaas sykehus en god veiledning liggende på nettsidene sine. Trykk på denne linken for å lese mer.